fbpx

Geef je oude sieraden een sprankelende make-over!

Heb jij ook oude sieraden liggen die je (bijna) nooit meer draagt of die beschadigd zijn? Bij Lunagems kan je tegen een redelijke prijs je sieraden nieuw leven in laten blazen. Of je er nu een armband of ketting van wilt laten maken, er is veel mogelijk. Ik ben alleen helaas geen edelsmid dus ik versmelt geen oude sieraden om er nieuwe van te maken. 

Kies voor hergebruik – goed voor het milieu en vriendelijk voor je portemonnee. Wil je gebruik maken van deze speciale service? Stuur een berichtje naar info@lunagems.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden! Creëer jouw unieke sieraad, al vanaf €10,- afhankelijk van het gewenste werk en de toevoegingen van eventueel edelsteen kralen of bedeltjes.

De foto is een voorbeeld van mijn eigen oude ketting die ik gepimpt heb tot een geheel nieuwe en eigentijdse ketting, gecombineerd met een amethist kraal.

“Bij Lunagems vind je handgemaakte sieraden met verschillende soorten edelstenen. De sieraden geven je kleur en persoonlijkheid. Heb je een persoonlijke wens? Voel je welkom om een bericht te sturen naar info@lunagems.nl of te bellen naar telefoonnummer 0612117560, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.”