fbpx

Over mij

Mijn naam is Selma Leistra, geboren en getogen in Sneek en sinds 2007 woonachtig in Leeuwarden. Al van jongs af aan ben ik heel creatief en in 2014 ben ik begonnen met het maken van sieraden. Destijds ging de opbrengst naar goede doelen. Met de verkoop hiervan heb ik in totaal ruim €7000 mogen doneren aan  onder andere Make-A-Wish, Stichting Kika Kinderen Kankervrij en Het Vergeten Kind.

Tijdens deze ontdekkingsreis kwam ik erachter dat dit mijn passie is. Iets moois creëren waar de klant blij van wordt, maakt mij gelukkig en geeft mij veel voldoening. Daarom besloot ik om mijn droom werkelijkheid te laten worden en geheel voor mijzelf te beginnen. Na meer dan een jaar lang ideeën bedenken en uitwerken is het dan eindelijk zover. Lunagems is een feit!

Met trots presenteer ik je mijn collectie sieraden van edelstenen. Tijdloze handgemaakte edelsteen sieraden, geen massaproductie, van goede kwaliteit en niet onbelangrijk, heel betaalbaar. Bij ieder sieraad ontvang je een kaartje met de betekenis van de edelsteen. Echt een cadeautje om te geven aan een dierbare of gewoon voor jezelf.

Ik wens je veel plezier in mijn webshop en ook voor vragen kun je altijd bij me terecht.

– Liefs Selma

Lees hier het hele verhaal over hoe Lunagems is onstaan. 

Selma Leistra, eigenaresse van Lunagems