fbpx

Bij Lunagems draait alles om jouw persoonlijke wensen!

Jouw smaak is uniek en je wil graag sieraden dragen die echt bij je passen. Daarom biedt Lunagems een op maat gemaakte service die jou de vrijheid geeft om sieraden te creëren die speciaal voor jou zijn ontworpen.

👨‍💼 Voor Mannen en Kinderen: Sieraden zouden niet beperkt zouden moeten zijn tot één geslacht of leeftijdsgroep. Of je nu op zoek bent naar een stoer herenaccessoire of een schattig sieraad voor een kind, ik sta voor je klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

💎 Jouw Favoriete Edelsteen: Als jouw favoriete edelsteen niet in het standaard assortiment zit, geen probleem! Ik kan veel verschillende edelsteensoorten speciaal voor jou bestellen. Stuur een mailtje naar info@lunagems.nl, en ik ga samen met jou op zoek naar de perfecte edelsteen die past bij jouw wensen en stijl.

💌 Contacteer mij: Wil je gebruik maken van de op maat gemaakte service? Stuur me een e-mail naar info@lunagems.nl en ik neem graag de tijd om jouw ideeën te bespreken. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen.