fbpx

Hoe het allemaal begon!

 

In 2010 kwam ik via een vriendin en oud collega voor het eerst in aanraking met Stichting Kika Kinderen Kankervrij. Ik was geraakt door alle trieste verhalen en vol bewondering voor de vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor dit goede doel.

Ik wilde dolgraag ook iets betekenen voor deze kinderen maar had geen idee hoe. Totdat ik in 2013 in contact kwam met een ondernemer uit Emmen die zelf pas genezen was van deze ziekte en de Glow for Kika actie begonnen was. Samen met een goede vriendin bood ik aan om hem te helpen met de verkoop van de lichtgevende armbandjes. De eerste stap was gezet!

Eind 2013 ontstond het idee om zelf sieraden te gaan maken en deze te verkopen voor goede doelen. Mijn eerste sieraad herinner ik mij nog heel goed. Een Glow in de dark ketting geregen op elastiek en er volgden nog vele creaties. Gaandeweg werden de sieraden steeds professioneler. Aan heel wat Stichtingen heb ik prachtige bedragen gedoneerd en destijds zijn er ook aardig wat kinderen blij gemaakt met een gratis pakketje. Zo heb ik onder andere het Prinses Maxima Centrum een hele voorraad kindersieraden en engeltjes cadeau gedaan.

In 2021 ben ik wegens omstandigheden gestopt met het maken en verkopen van sieraden voor goede doelen maar het bleef kriebelen. Na eerst een jaar lang ideeën bedacht te hebben besloot ik dat het tijd werd om mijn droom na te jagen en voor mezelf te beginnen. Een hele stap maar wat had ik er zin in! Daarom heb ik in augustus mijn allereerste officiële webwinkel geopend en presenteer ik je met trots Lunagems! Ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen beleven aan de sieraden als ik aan het maken ervan.

Liefs Selma