Tassenhanger beschermengel met Aventurijn & Bergkristal – Voor Geluk en Positieve Energie

 7,95 inclusief 21% BTW

Deze stijlvolle tassenhanger met beschermengel combineert de kracht van aventurijn en bergkristal voor balans en positieve energie. Inclusief een kaartje met de werking van de stenen, met een prachtig holografisch hartjes effect. Een betekenisvol accessoire voor jezelf of als cadeau!

1 op voorraad

Beschrijving

Gemaakt van een aventurijn druppel van 13 x 18mm en bergkristal kraal van 10mm.

  • Afmetingen kaartje: 55mm bij 90mm geprint op gerecycled karton.
  • Engel is 40mm + hartvormige hanger.
  • Gemaakt van zinklegering metaal.
  • Met gratis kaartje met werking van de steen en organza zakje + zilverpoetsdoekje.

 

Deze prachtige tassenhanger met beschermengel is meer dan alleen een stijlvol accessoire – het is een symbool van bescherming en positieve energie. De hanger combineert aventurijn, een steen die bekend staat om zijn kalmerende en geluk brengende eigenschappen, met bergkristal, een krachtige zuiverende steen die energie versterkt en balans creëert. Samen bieden deze edelstenen  rust en harmonie in je dagelijks leven.

De tassenhanger wordt geleverd met een mooi kaartje waarop de werking van de stenen staat beschreven, compleet met een holografisch hartjes effect voor extra magie. Perfect als cadeau voor iemand die een positieve boost kan gebruiken, of voor als je zelf wel wat positieve energie kunt gebruiken. Hang hem aan je tas of sleutelhanger en draag de beschermengel altijd met je mee.

Aventurijn: Deze prachtige steen staat bekend om zijn vermogen om harmonie, rust en optimisme te brengen. Het bevordert balans, welzijn, voorspoed en geluk en versterkt moed, zelfvertouwen en creativiteit.

Verzorging: Je laadt aventurijn op door de steen in het maanlicht en niet te fel zonlicht te leggen.

Sterrenbeeld:

  • Stier (20 april – 20 mei)
  • Kreeft (21 juni – 22 juli)
  • Boogschutter (22 november – 21 december)
  • Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 

Bergkristal: Staat voor helderheid en zuiverheid, fungeert als een energieversterker en bevordert spirituele groei, harmonie en balans. Deze steen heeft helende en zuiverende eigenschappen en versterkt de energie van andere edelstenen.

Verzorging: Plaats bergkristal niet in direct zonlicht, omdat dit de steen kan beschadigen.

Sterrenbeeld:

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 

Edelstenen zijn nooit een vervanging voor medische zorg of medicatie maar hebben een ondersteunende functie. Raadpleeg bij fysieke of mentale klachten altijd een arts of medisch specialist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tassenhanger beschermengel met Aventurijn & Bergkristal – Voor Geluk en Positieve Energie” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *