Armband met malachiet cabochons stainless steel

 36,95 inclusief 21% BTW

Deze elegante armband is gemaakt van 100% natuurlijke malachiet en bevat zes cabochon geslepen stenen van 10mm, afgewerkt met een hypoallergeen stainless steel verlengkettinkje. Perfect voor mensen met een gevoelige huid.

2 op voorraad

Beschrijving

Deze stijlvolle armband bevat zes prachtige 100% natuurlijke malachiet cabochons van 10mm. De armband is afgewerkt met een hypoallergeen en kleurvast stainless steel verlengkettinkje, perfect voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Elke aankoop wordt geleverd met een gratis kaartje waarin de betekenis van de malachiet wordt uitgelegd, en een elegant organzazakje voor veilige bewaring.

De armband is 23 cm lang en geschikt voor een polsomtrek van 15 cm t/m 20 cm. Indien je een grotere of kleinere polsomtrek hebt, geen probleem. Neem contact met me op en ik maak de armband zonder extra kosten voor je op maat.

Om de levensduur van je sieraad te verlengen, raad ik je aan de armband af te doen tijdens het zwemmen, douchen en slapen.

Malachiet: Deze krachtige edelsteen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en zijn vermogen om emotionele balans en transformatie te bevorderen. Malachiet stimuleert verandering, helpt bij het loslaten van negatieve emoties en bevordert zelfvertrouwen en intuïtie.

Verzorging: Om je malachiet op te laden, leg de steen in de schaduw, aangezien malachiet gevoelig is voor fel zonlicht. Vermijd contact met water om de intensiteit van de kleur en energie te behouden.

Sterrenbeeld:

  • Weegschaal (23 september – 22 oktober)
  • Schorpioen (23 oktober – 21 november)
  • Steenbok (22 december – 19 januari)

 

Edelstenen zijn geen vervanging voor medische zorg, maar kunnen een ondersteunende werking hebben. Raadpleeg altijd een arts bij fysieke of mentale klachten.

Extra informatie

Kleur

Donkergroen met donkerzilver

Materiaal

Edelsteen malachiet, Roestvrijstaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Armband met malachiet cabochons stainless steel” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *